• Phone06 30 352 3244
  • Emailsaritamas0430@gmail.com
  • AddressBudapest 1106 Keresztúri út 90. (nem átvevőpont)
  • Open HoursNyitva: Hétfőtől-Szombatig: 6:00-18:00 óráig. Vasárnap: Zárva
  • Phone06 30 352 3244
  • Emailsaritamas0430@gmail.com
  • AddressBudapest 1106 Keresztúri út 90. (nem átvevőpont)
  • Open HoursNyitva: Hétfőtől-Szombatig: 6:00-18:00 óráig. Vasárnap: Zárva

Murva ár

Murva ár

A murva ár képzése

A murva ár teljes mértékben annak függvénye, hogy milyen típusú murvaanyagot választunk, és az adott szóródóanyag mekkora szemcsemérettel rendelkezik. Ez a két tulajdonság egyenesen arányos egymással, és meghatározza, hogy mi mennyibe fog kerülni. A végső árat természetesen a mennyiséggel szorozva lehet megkapni. Minden murva fajta ára köbméterre kivetítve lett kiszámolva, de tőlünk akár fél köbméter is beszerezhető. A Murva Király repertoárjában a legnépszerűbb építő alapanyagok közül lehet választani. Mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelő szóródó- és ömlesztett termékeket.

Murva ár típusok és méret szerint

A következőkben felsoroljuk a nálunk kapható és rendelhető murva típusokat. Ezek az árak nincsenek kőbe vésve, időközönként változhatnak ahogy a kereskedelemben minden másnak az ára is. Természetesen ilyen esetben azonnal aktualizáljuk mi is árainkat.

Kerti murva (5-12 mm és 12-20 mm) 1 m3 ár: 8100 Ft. Ágyazó murva (2-5 mm) 1 m3 ár: 9300 Ft. Úti murva (20-55 mm) 1 m3 ár: 7100 Ft. Osztályozatlan (0-20 mm és 0-55 mm) 1 m3 ár: 5900 Ft.

A felsorolt termékek telefonon keresztül egyszerűen megrendelhetők. A rendelés leadása után pedig amilyen gyorsan csak tudjuk kiszállítjuk az előzetesen megadott címre. A legkisebb mennyiség amit kiszállítunk az 0,5 m3, és maximum 2,5 m3 a legtöbb. Ezek a mennyiségek a kisteherautóink egyszerre leszállítható megrendeléseire vonatkoznak.

Amennyiben ennél több mennyiséget szeretne kérni, kérjük jelezze és természetesen azt is leszállítjuk nagyobb teherautóinkkal.

Honnan tudom, hogy mennyi lesz a végösszeg?

A pontos számítás nagyon egyszerűen kivitelezhető. Ehhez mindössze a kalkulátorunkat kell használni, amibe mindennek az ára fel van töltve. Ezalatt értjük maguknak a termékeknek a köbméter árait. Aztán a mennyiségeket 0,5 m3-től egészen 2,5 m3-ig. Nem utolsó sorban pedig a szállítási díjakat a települések alapján. Utóbbinál a távolság az ami befolyásolja, hogy kevesebb vagy több a fuvar költsége.

Kalkulátor működése és használata

A számológép nagyon egyszerűen kezelhető. A menüben három tétel szerepel. Ezek felülről lefelé sorrendben a következők: “Termékek”, “Települések“, “Mennyiség”. A lenyíló fülekre klikkelve ki kell választani a kívánt terméket, mennyiséget, és a települést. Legvégül a “Számolás” gombra kattintva megkapjuk a végösszeget amit fizetni kell majd a szállítónak.

Call Now Button